ΣΤΟ ΡΑΚΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ

Ένα από τα πιο παλιά επαγγέλματα στο νησί μας είναι η απόσταξη τσίπουρου από σταφύλια. Επισκεφτήκαμε λοιπόν ένα από τα πιο παλιά “Ρακαριό” του νησιού μας, προκειμένου να μάθουμε πως ακριβώς γίνεται αυτή η διαδικασία! Το συγκεκριμένο Ρακαριό, όπως αναφέρεται και στο βίντεο, παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας λειτουργεί με τον παλιό και παραδοσιακό τρόπο. Ας μυηθούμε λοιπόν στα μυστικά της απόσταξης.

Μιλτιάδης Π., Άνα-Μαρία Α.

Αφήστε μια απάντηση